July 22, 2014

BIRTHDAY OUTFIT.

(Photo from my instagram: www.instagram.com/aspidochelone)ENG: The outfit I wore on my birthday, I'm such a big fan of floorsweeping pants and this Jaggar crusade tee.
I thought it was a bit of a challenge to combine this tee, but I think these long wide pants worked.
About these pants: a lot of people ask me questions when I wear these like "Aren't you going to fall over them?" Yeah, I have many times. "aren't they too long?" No, I WANT to sweep the floor. They are this long, haven't you seen the Céline Fall 14 lookbook? (Probably not.)
Fashion problems. Sigh.

NL: De outfit die ik op mijn verjaardag droeg, ik ben een grote fan van vloervegende broeken en dit Jaggar crusade t-shirt.
Ik vond het een kleine uitdaging om dit t-shirt te combineren, maar ik denk dat deze lange, wijde broek wel werkt.
Over deze broek: veel mensen stellen me telkens ik hem draag vragen als:  "Ga je niet over je broek vallen?" Ja, ik ben er al vaak over gevallen. "Is hij niet te lang?" Nee, ik WIL de vloer vegen. Deze broeken zijn zo lang, heb je het herfst 14 Céline lookbook niet gezien? (Waarschijnlijk niet.)
Fashion problemen. Zucht.

I was wearing/ Ik droeg:
Top: JAGGAR 
Pants: ZARA

ENG: Do people sometimes just don't get your fashion decisions?
NL: Maak jij wel eens mee dat mensen jouw fashion keuzes niet snappen?

Love, Rani

10 comments:

 1. Wauw, die top is echt prachtig! De split aan de achterkant is ook een leuke toevoeging! En haha, moest wel even lachen met dat stukje over die broek! Ik krijg vaak te horen: "is je topje nu te klein?" als ik een crop-top aanheb, mega irritant!

  ReplyDelete
 2. Love the top! I don't really take many risks in fashion, I keep it pretty casual so no one has ever said something about my fashion decisions :)

  Jessica
  the.pyreflies.org

  ReplyDelete
 3. Super cool outfit…love those pants!!

  xx
  Michele
  http://www.roguetutu.com

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie outfit, je top is zo gaaf!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Leuke outfit! En die top is werkelijk prachtig...

  ReplyDelete
 6. Ah nog gefeliciteerd! Ik vind de outfit heel tof

  ReplyDelete
 7. Happy birthday lovely. Loving that Jaggar top on you xx

  www.lesdeuxfs.blogspot.com

  ReplyDelete

I love reading your comments,
if you have any questions you can ask me here or email me at: rani@iamafashioneer.com.

Follow me with Bloglovin' - Follow me on Facebook
- Follow me on Instagram