May 14, 2014

ZALANDO.(ENG: This post is in Dutch because it's about the Belgian Zalando tv commercial.)

NL: Als ik Zalando zeg, waar denk jij dan aan? Grote kans dat je nu denkt aan de hilarische reclames met gillende bezorgers. Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft Zalando een nieuwe reclame, waarin de dame hierboven een heleboel kleren heeft besteld. Ze probeert ze allemaal snel te passen, tot ze van de bezorger hoort dat ze 100 dagen tijd heeft om te beslissen en het daarna gratis mag retourneren.

Zalando is een webshop, dat betekent dus dat je vanuit je luie zetel de laatste mode in huis kan halen. Zalando is heel erg up-to-date, ze hebben steeds de laatste nieuwe collecties. Van goedkopere merken tot luxe merken, je vindt het allemaal op Zalando.


Wat Zalando onderscheidt van andere webshops is het volgende:

1) Er is enorm veel keuze.
Bij Zalando verkopen ze énorm veel merken. Je kan dus een budget outfitje shoppen, of een kleedje van een duurdere designer voor een feestje aanschaffen. Dat allemaal in één webshop. Van schoenen tot hoeden en rokken, kiezen zal moeilijk worden!

2) Gratis thuislevering.
Vaak als je bij een webshop besteld worden de kleren gratis geleverd in een winkel dicht bij jou. Maar bij Zalando worden de kleren -gratis!- bij je thuis geleverd! Dit vind ik echt een groot pluspunt, regelmatig vind ik iets leuk online, maar komen er torenhoge verzendkosten bij waardoor ik dan weer moet afhaken omdat het zo te duur wordt.

3) 100 dagen tijd om te beslissen.
Dit doet niemand Zalando na, je hebt 100 dagen om te beslissen! Niet zomaar 14 dagen, neen 100! Je kan de kledij dus rustig bij je thuis passen, en moest het je niet goed staan, heb je 100 dagen de tijd om de kleren terug te sturen. Je kan er dus op het gemak over nadenken, er zit geen haast achter.

4) Gratis retournering.
Net zoals dat er geen verzendkosten zijn, kan je ook de kleren gratis terugsturen. Alles kan geretourneerd worden; kleren, accessoires, textiel. Niet tevreden - retourneren, zo makkelijk is dat!

5) Gericht shoppen.
Bij Zalando kan je heel gericht shoppen, ben je op zoek naar een nieuw rokje, dan vink je gewoon rokken aan, met jouw maat en eventueel zelfs de prijs en kleur, en zo krijg je alle opties. Zo handig en simpel is shoppen bij Zalando.
Ben je niet specifiek op zoek naar iets maar wil je gewoon iets wat nu helemaal hip is? Zalando heeft een inspiratie pagina waar de laatste nieuwe trends samen staan. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor "Pastel" en verschillende pastel stukken komen te voorschijn. 

Ik heb nog twee lente outfitjes samen gesteld met verschillende merken die allemaal bij Zalando te koop zijn.Zalando outfit 1
zalando outfit 2


Wat vind jij van Zalando? Heb jij er al ooit iets besteld?

Love, Rani


Follow on Bloglovin

7 comments:

 1. Heel erg fijne webshop vind ik het! Nog maar 1 x iets gekocht voor mijn vriend maar was er erg tevreden over!

  XO IMKE

  ReplyDelete
 2. Wow 100 dagen? Dat is echt veeeeel!!!

  ReplyDelete
 3. Hey! Ik zag je reactie op mijn blog, thanks altijd leuk om nieuwe volgers te hebben :-) Fijne blog heb je, ik moet zeggen dat ik het wel altijd erg fijn vindt om in het Nederlands te lezen, dus deze post is perfect.
  En dan over deze post, ik heb één keer wat besteld bij Zalando, de levering vond ik te lang duren. Zo'n 2,5 week en daarna duurde het ook nog veel te lang voordat ik mijn geld terug had. Daarom zou ik zelf niet zo snel meer bestellen. De diversiteit van alle merken en prijzen is natuurlijk wel perfect!

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend leuke lente-outfits heb je samengesteld! :)

  ReplyDelete
 5. Ik bestel regelmatig, veel handiger dan in alle drukte winkels afstruinen :)

  ReplyDelete

I love reading your comments,
if you have any questions you can ask me here or email me at: rani@iamafashioneer.com.

Follow me with Bloglovin' - Follow me on Facebook
- Follow me on Instagram