April 21, 2014

NEW IN/ ZARA SLIDES.ENG: I've been wanting these sandals for months. 
Whenever I wanted to buy them, there was always something wrong; they didn't sell them at my Zara, they weren't my size in an other Zara, I didn't have my wallet with me,... 
But then I just ordered them online, it took a while but they are finally mine. 
These slides, and slides in general, are a big trend this summer, I have told you about it in this article some time ago. And I can say: these are just the most comfortable shoes ever. When you see me this summer, I will be wearing these babies. All summer long. 

NL: Ik wil deze sandalen al maanden. 
Telkens wanneer ik ze wou kopen, was er telkens wel iets; ze hadden ze niet in mijn Zara, mijn maat was er niet in een andere zara, ik had mijn portemonnee niet bij,...  Maar toen heb ik ze gewoon online besteld, het heeft een tijdje geduurd maar ze zijn eindelijk van mij! 
Deze slides, en slides in het algemeen, zijn een grote trend deze zomer, dat heb ik je al verteld in dit artikel even geleden. En ik kan wel zeggen: deze sandalen zijn echt de comfortabelste schoenen ooit.  Wanneer je me tegen komt deze zomer zal ik deze babies dragen.  De hele zomer lang.


ENG: What do you think about these sandals and the whole trend? A yay or a nay?

NL: Wat vind jij van deze sandalen en de hele trend? Een yay of een nay?

Love, Rani


Follow on Bloglovin

7 comments:

 1. Ik begin langzaam een beetje aan deze trend op te warmen!
  Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren :)

  XO

  ReplyDelete
 2. Ik vind ze erg lelijk. Maar ik heb weinig recht van spreken want ik draag in de zomer Birkenstocks van het Jezus model...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ook die kunnen helemaal deze zomer!
   Onze voeten zijn Céline dankbaar voor de trend :D

   Delete
 3. I love those, but with platforms haha!

  http://fuckhighclass.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Toen ik deze trend een paar maanden geleden zag dacht ik.. moet ik hier aan mee doen. Ik twijfelde nog. Maar nu, gelukkig nog voor de zomer begonnen is zeg ik YAY! tegen deze trend!! Vind het stiekem wel heeeeeel erg leuk. Ik heb ze besteld van Birkenstock, maar deze van de Zara vind ik ook super leuk! Gelukkig heb je ze nu dan eindelijk. Let the summer begin ;) x Dani

  http://www.missiontostyle.nl

  ReplyDelete
 5. Super! Ik vind dit echt een geweldig trend echt top gewoon!

  ReplyDelete

I love reading your comments,
if you have any questions you can ask me here or email me at: rani@iamafashioneer.com.

Follow me with Bloglovin' - Follow me on Facebook
- Follow me on Instagram